torsdag 15 oktober 2009

I nöden prövas vännen...

Tack till alla som brytt sig, hjälpt oss och brytt sig om under tiden som K har varit sjuk. Har haft både mormor, farmor och lill-moster här som Nanny i omgångar!
I morgon åker vi till US för lite återbesök och förhoppningsvis tar vi bort slangen som hon fått antibiotika i...........

För att fira och samtidigt förbereda lite för helgens festligheter så åkte jag på lite spontanshopping till Tornby nu ikväll! Nöjd och glad!

måndag 5 oktober 2009

Vilken vecka!

Tror att det är måndag idag eller är det någon annan dag? Dagarna och tiderna flyter liksom ihop lite grann. Har befunnit oss på sjukhuset sedan i torsdags. Jag har bott där två nätter och A två. Som några säkert vet så hade Klara ont i knät förra helgen och det blev svullet och varmt så vi åkte in på söndagen. Sedan fick vi åka några gånger till under veckan. På torsdagen konstaterades bakterier i knät, en infektion alltså. Så vi blev inlagda på BAVA. Blev nersövning och hela kitet. Detta för att slippa sticka och gräva så mkt i knät när hon var vaken. Hon får nu penicillin intravenöst tre gånger per dygn genom en cvk, liten slang som är inopererad vid axeln ungefär. Hon är pigg och glad och nu börjar hon kunna röra på benet och gå som folk igen! Nya prover är lämnade och förhoppningsvis så kan vi byta antibiotika mot en sort som bara behöver ges en gång per dag och då innebär det att vi kan bo hemma igen! Kära underbaraste mamma kom ner nu i helgen och har skött markservicen åt oss. Hon stannar till onsdag! *puss* Sedan i lördags har vi fått åka hem på dagspemissioner så vi slipper sitta uppe på avd. och uggla. I morgon blir det min tur att besöka jobbet en sväng, känns väl inte direkt prio ett att arbeta mitt upp i allt detta men det kan vara skönt att komma iväg en sväng. Bäst att försöka fräscha till sig lite så att man inte skrämmer bort eleverna bara! Håll tummarna för att proverna visar bra resultat så att vi får bo hemma så snart som möjligt!