tisdag 30 juni 2009

mest sol och bad och vila

Just nu är det mest sol, bad och vila som gäller! Helt underbart sommarliv med andra ord!

söndag 14 juni 2009

Underbar möhippa!

Möhippan igår för världens mest underbara E blev precis så bra som vi planerat! Underbart sällskap, massa skratt, vin i olika kulörer, massa sång och lite tårar! Tack till alla inblandade! Tack även till våra sponsorer Laserdome, Kniv å Gaffel, det-stora-möbelvaruhuset med intilliggande affärer;-) *haha* I morgon väntar några dagars jobb sedan.............semester!!!

fredag 12 juni 2009

Etthundranittio................

Har verkligen kört på i etthundranittio knyck på sistone.......meeen har bara två dagar kvar att jobba sedan väntar en lång och välförtjänt semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Måste boka massagetid så jag får hjälp att slappna av lite.

Vår underbart fina Babyjoggervagn anlände i dag men pissregnet utanför gjorde att den fick provköras inomhus än så länge! *haha* Fick även finbesök på jobbet - mitt i planeringsmötet. Min underbara storasyster och hennes man kom förbi jobbet och hälsade på! De bor ju i Sthlm men var på genomresa och passade på att kika in. Härligt!

I helgen blir det varierat tempo. Borde dona lite i trädgården om det är uppehåll.

måndag 8 juni 2009

Magnus Betnér är nog min idol just nu!!!!!!!!! Jag och A ligger i varsin soffa och asgarvar!

söndag 7 juni 2009

Glamour

.....Vet inte om jag är tidningen Glamours målgrupp egentligen men någonstans så tyckte de väl att jag behövde lite Glamour i vardagen. Har fått en gratisprenumeration av dem. Man tackar och bockar!

Känner mig verkligen inte lyxig och fräsch just nu. Full av resdamm och med samma gamla kläder som de senaste dagarna. Ja jag vet man riskerar verkligen att sunka ihop när man har fått barn. Iofs så kunde jag konsten att sunka mig innan jag fick barn också. Har det något med att göra att man är gammal stalltjej kanske?

I morgon blir lyxen att få sova några minuter längre då eleverna ska ha friluftsdag och jag ska vara väsk-åsna. Alla väskor ska transporteras från punkt A till punkt B medan eleverna simmar, cyklar och springer tills de spyr;-)

måndag 1 juni 2009

Det här är Nisse!

Det här är Nisse. Klara gjorde sin ryttarkarriär-premiär på honom för någon vecka sedan. Vi fick tipset att åka till Bergs slussar på utflykt. Väl där hade de ett par söta smådjur och så Nisse då. Han stod lugnt och snällt bunden vid ett träd och Klara fick rida en sväng på honom! Nu i helgen blev det en ridtur till. Denna gång på en något piggare islandshäst när hon fick rida på Ekenäs.
Stängt pga betygsättning

....och solsken!

Återkommer vid sämre väder!