tisdag 9 mars 2010

B som i Bajs

-Man får inte äääta baaajs, nääääääää! Bara äta maaat!
Den meningen hörs rätt ofta här hemma just nu....vi har allt en redig liten dotter vi.

Efter några febriga dagar hoppas vi på att K kan gå till förskolan i morgon, hon är nämligen pigg och busig och full av upptåg. Nu ikväll slet hon bort sex tangenter från nya bärbara datorn....lyckades nästan laga alla -förutom EN nämligen bokstaven B som plastmojängen under själva bokstaven var borta på..........Då blir man lite matt kan jag lova! Googlar för fullt på hur man ska hitta en ny men vad söker man på? Plastmojäng+tangentbordsknapp???? Hjälp någon!

Nu har visst Andreas hittat nåt på E-bay, vi får hoppas att det fungerar.

Och....vad lär vi oss nu av detta. Jo man kanske inte ska lämna en tvååring ensam med en laptop och tro att hon kan klara av den!

Nog för att vår tvååring är väldigt framåt och duktig på saker och ting men hon får nog använda den gamla datorn ett tag till.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför har hon börjat säga så? Har hon provätit bajs eller? Fan jag mår illa bara jag skriver det. Kanske tyder på ngn slags vitaminbrist? Som när gravida blir sugna på blomjord du vet! ;-)

jenny sa...

Hoppas hon är kry så de blit dagis:) Kramar

Fia sa...

jag gillar Klaras rakhet och tydlighet, bra att hon lär sig skilja vad man ska och inte ska göra här i livet. Saknar er alla