onsdag 28 maj 2008

Lisas visdomsbok, del 2

Idag har vi börjat att leva efter Lisas visdomsbok, se tidigare inlägg....

Att lilla K inte tar nån skit har vi märkt sedan länge. Hon är en bestämd liten dam som vet vad hon vill... Någon ersättning vill hon inte ha - det tycker hon är SKIT! Endast mammas äkta vara duger åt finsmakaren.

Punkt två i Lisas visdomsbok löste vi idag. Vi tog ett besök på mammas ridskola, farbror Magnus ville genast skriva in lilla K i den stora svarta boken. Mamma fick hejda honom. I stället frågade hon farbror Magnus med sin allra snällaste röst om inte mamma kunde få rida till hösten i stället. Eftersom någon i gruppen skulle sluta och någon skulle ta bebisuppehåll så gick det bra. Mamma jublade! Nu blir det att se till att få upp flåset - för uj vad det kan gå undan i den gruppen....*pust* Hoppas att dom i gruppen överlevde dagens tvåtimmars hoppe-pass.
Vi avslutade besöket på ridskolan med att charma tant Annelie så att lilla K fick provrida på skäcken Matti!!! Det var underbart att se henne i sadeln!!! Hon passar där!

När vi kom hem berättade vi för pappa att hästen som lilla K red på var brun och vit och pappa kontrade genast med att säga:
Matti han var brun och vit, lukta säkert massa skit!!!

Inga kommentarer: