torsdag 30 oktober 2008

Klaras julklappsönskelista

Eftersom att Klara inte kan skriva så fint än (bokstäverna hoppar lite och hon har svårt att skilja mellan e och ä) så hjälper jag henne att tota ihop en julklappsönskelista till Tomten. Inspirationen är hämtad från hennes pojkvän E och eftersom de inte ska flytta ihop än på länge så kanske vissa saker är samma................

Kort sagt kan sägas att lilla K hellre önskar sig bra, nyttiga, nödvändiga, pedagogiska saker än många klappar! En bra hemsida är www.ilka.se Vad gäller kläder är det storlek 80 eller 86 som går.

-Brioleksaker
-Böcker; Molly mus, Max, (gärna kartong) och Alfons
-Kläder från Polarn & Pyret, Småfolk och Katvig (mamma är svag för dansk design...)
-Fischer price telefon (att leka med alltså...)
-Pippi Långstrumps häst, Lilla Gubben (den stora)
-Handdockor (till dockteatern som A har lovat att bygga!!!)
-Bidrag till en ny vagn (typ sulky/Urban Jungle....)
-Sångpåse
-Instrument

(Med reservation för ändringar!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ang pojkvännen så får nog K ta sig ett snack med honom. Sist jag såg honom var han på promenad m E o det kan avslöjas att de HÖLL HAND. Yepp, så är det faktiskt. Löv is in the air.

Emmysmamma sa...

Hej Sara och Klara!
Visst är det spännande med den analkande julen. Vi hjälper också Emmy med önskelistan. Ska ju ha dop för henne den 23/11, så det blir väl förstås lite presenter då också. Vi tänkte nog "härma" er och önska oss en barnstol till cykeln. Tyckte det var en så bra idé! =)
Håller med dig; danska barnkläder är superfina. Ett tips nästa gång ni kommer till Dalarna: en bekant till oss ska öppna en barnbutik i centrala Borlänge med kläder, leksaker och inredning för barn med flera danska märken. Mycket ekologiskt! Vi ska dit på smygöppning imorgon och sen öppnar butiken för allmänheten på måndag. Du kan kolla in den på www.treapplenhog.se

Sara sa...

Hej emmysmammma!

Gud va roligt med en barnaffär i Blge, måste besöka den! Ska tipsa pappa och farmor om den också!!!