tisdag 1 april 2008

Lång dag

Idag hade vi mycket på programmet jag och Klara. Gick upp tidigt för att göra oss i ordning. Det tar ju sin lilla stund. Hade bilen idag för att kunna åka ner på stan, göra lite ärenden och träffa lite folk för att käka lunch på Nancy´s. Underbart trevliga även idag, ska nog skicka in en ros i tidningen...

Solen sken och fåglarna kvittrade. Lunchdejten med tjejorna avslutades på en bänk i St Larsparken med en bägare från Bosses!!! Underbara vår - välkommen!

Åkte sedan hem till Elin i Sjögestad för en vårpromenad. Gick in när eftermiddagsmolnen skymde den varma vårsolen och fortsatte gaggandet inne. Klara testade Noras "popotek" Det gillade hon skarpt! När vi skulle åka hem från Sjögestad hade tyvärr Klaras skriktimme börjat och hon bölade konstant tills vi körde in på garageuppfarten här hemma. Efter matning, "jamas", matning igen och liten sång så däckade hon i vagnen med Kossan under armen! Härliga unge!!!

I morgon är det premiär för oss på babycaféet här i området. Det är biblan och bvc som anordnar. Det skulle vara en miniföreläsning i morgon som skulle handla om kost och det kan ju vara bra eftersom man vid fyra månader kan börja med "smakisar".

Kläderna som jag beställde kom idag!!! Beställde ju ganska så stora storlekar 68 och 74 men de ska ju tvättas också...Gaia brukar ju vara små i storlekarna...Blir nog tidig kväll här ikväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

har glott igenom dina "kollegors" bloggar o en sticker ut...:-)

Sara sa...

vem är det då??!?!?!